mandag den 14. januar 2008

Vodpod, Net-tv og andre gode steder

Vodpod
VodPod er en service, der giver dig mulighed for at søge på flere forskellige sider med videoer. Du kan gemme de videoer, du godt kan lide, på din egen konto, så du nemt kan finde dem igen.

Med Vodpod kan du lave din egen videokanal eller lave en sammen med andre. Med Vodpod kan du søge efter videoer i flere baser og samle dem i én kanal.

Du kan dele dine videoer eller ligefrem se dem sammen med andre. Man kan lave et pod med videoer om ét emne, alene eller sammen med andre brugere. Der er tusindvis af gratis videoer på nettet, og det er nemt at søge og sammensætte sjove og interessante pods.
Guided tur af Vodpod

Net-tv
Net-tv er videoklip, nichekanaler eller flow tv sendt via internettet og set på en pc. Ofte er kvaliteten stærkt svingende; til gengæld tilbydes der masser af indhold, som ikke findes andre steder.

Det betyder ubegrænset udvalg, hvor geografiske grænser er irrelevante, on demand, så man kan se programmerne, når man vil og ikke mindst, hvor man vil, altså på tværs af tv, internet, mobil.

Om få år, når de fleste har fået bredbånd, bliver tv på internettet - NetTV eller Web TV - uden tvivl det mest anvendte.

Eksempler på Net-tv

Ingen kommentarer: