mandag den 1. oktober 2007

Google-konto - trin for trin vejledning

Se her en videovejledning (YouTube - Windows media Player) om hvordan man opretter en blog

Trin 1: Opret en Google konto
Gå til den website, der hedder https://www.google.com/accounts/ManageAccount og klik, hvor der står "Har du ikke en Google konto?"

Trin 2: Indtast oplysninger
Udfyld skemaet med en email adresse, du allerede bruger (fx din arbejds email - du skal kunne komme ind i den email indbakke for at kunne gøre opgaven færdig)

Har du allerede en G-mail, kan det stærkt anbefales at anvende den, da den vil give adgang til flere faciliteter senere i 23-ting.

Husk at vælge et password, som du kan huske. Mens du skriver, bliver styrken på passwordet tjekket. Et stærkt password er et forholdsvist sikkert password. Hvis striben ud for dit password bliver grøn, så er alt ok.





Trin 3: Bekræftigelse af email

Når du har udfyldt formularen og sendt den, får du besked om, at der er blevet sendt en mail til den email adresse, du skrev ind.



Gå ind i din e-mail indbakke og åben e-mailen. Der er et link i den, og når du klikker på det, aktiverer du din Google-konto. Dette er for at sikre, at man ikke kan oprette konti i andre folks navn.



Trin 4: Log dig ind på din Google-konto
Nu kan du logge dig ind på
http://www.google.com/ og se din startside.
Ideen med det er, at du kan sammensætte en startside med forskellige indholdskasser. Nyheder, spil, vejret og så videre.

Du har nu oprettet en Google-konto :)

Martin Jørgensen, Hjørring Bibliotek

Ingen kommentarer: